Smycketrender

Smykketrends
Men vad är smycketrenden 2021? Som med nästan allt annat i hela världen har Corona också haft inflytande på smycketrenden 2021. Utifrån de otaliga virtuella mötena har modebranschen uppfunnit konceptet midjedressing. Midjedressing innebär i sin enkelhet att du är avslappnad från midjan och ner och här spelar smycken stor roll då smycken ger dig känslan av att vara snyggt klädd i vardagen, vilket för många under en lång period mest har bestod av avslappnade hemkläder. Därför ser vi att smyckena 2021 måste vara stora och voluminösa med en klassisk retrolook. Till exempel har de klassiska panzer- och mustens-kedjorna återigen fått fäste inom smyckesmodet.

Låt dig inspireras av alla våra smycken på webben.

Precis som med kläder är det också de stora modehusen runt om i världen som sätter agendan inom smycketrender. De stora modehusen hittar sin inspiration i samhällets rörelser och utveckling. Vissa säsonger kommer du att upptäcka att smyckena måste vara voluminösa och flashiga, medan du under andra perioder kommer att se enkla och eleganta smycken på catwalken. Dessutom uppfinner modebranschen sig själv hela tiden. Kanske har du ärvt några smycken från dina mor- eller farföräldrar, som efter många år i byrålådan blivit moderna igen. Vi ser ofta denna cykel inom smyckesmodet.

Låt dig inspireras av alla våra smyckesstilar här på webbshoppen.

På Jewelry by Grundled se även vad som händer inom modebranschen när vi designar våra nya smyckeskollektioner. Men vi hämtar också andra inspirationskällor, som naturens råa skönhet och den nordiska designtraditionen, vilket ger smyckena ett enklare, minimalistiskt och tidlöst uttryck. Det är därför vår Scarlett i guldpläterade och försilvrade och Sharin-örhängen i gulpläterade och silverpläterade riktigt populära 2021 eftersom de är estetiskt vackra och iögonfallande men också enkla och tidlösa på samma gång. Låt dig inspireras och se hela vårt utbud av danska handgjorda smyckenhär på webbshoppen.

Läs nästa

Passer guld eller sølv bedst til mig?

Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.